Residenset Rural Movements - Koreografiska Arkitekturer / Arkitektoniska Koreografier har Publik visning på Sjösala i Östra Ämtervik efter 10 undersökande och utforskande dagar. Läs mer på Ruralmovements.se

Konstrepubliken Psykiatrins Monument byggs på Backaplan! Invigning den 15 september. Se program och mer information på www.psykiatrins-monument.se.

Konstrepubliken-Psykiatrins monument är en social interaktiv walk-in skulptur som syftar till att vara ett forum för samtal om psykisk ohälsa och konstnärligt arbete. Invigning den 15 september och programmet fortsätter tills den 3 oktober.

Folkets Hus i Älmhult. Utdragen invigning från hösten 2020 på Music & Arts 23-26 september 2021.

Efter vernissagen på Laxholmens Kulturhus i Munkfors den 12 juni har nu utställningen Mörkret och ljuset öppet till den 15 augusti. Vi ställer ut med det utforskande och undersökande projektet "Att mäta rummet och ljuset - försök med fysiska objekt".

Virserum Konsthall - Pappershuset. En förstudie för hur konsthallen skulle kunna byggas om för att bevara och utveckla nuvarande anläggning.

Kv Iterationen 10. Nu under konstruktion!

Invigning av Sjösala dansbana Unexpected movements. På uppdrag av Riksteatern, Region Värmland och Riksteatern Värmland i samarbete med Alma Löv museum och Bygdeutveckling i Emtervik leder koreografen Anna Asplind ett konstnärligt projekt som lägger grunden för ett koreografiskt dansresidens på Sjösala. Vi utvecklar en utomhus mobil och flexibel dansscen och dansbana.

Re-opening of Värmlands museum. Very happy to see the public invade new exhibition rooms, restaurant and other spaces.

Opening of the library in Cyrillushuset at Värmlands museum. Interior design by Åke Axelsson, lighting by Jonas Bohlin and artwork by Ingalena Klenell. Interior carpentry by Snickarakademin. We have been restoring and reorganizing the space in collaboration with White Arkitekter.

We are happy to be working with Värmlands Museum in collaboration with White Arkitekter.

Our project Sörbranten is exposed at the Architecture Biennale of Venice 2016.